De Sacramentsprocessie zal naar van harte gehoopt, op zondag, 19 juni a.s. weer door de straten van Oud-Caberg trekken. Na twee jaar kunnen wij Onze Lieve Heer weer mee op pad nemen, met een passende entourage en hopelijk zegen van boven, wat in dit geval wil zeggen mooi, droog weer.

De processie vertrekt na de H. Mis van 10:00 uur vanaf de Kerk aan de Van Akenweg, dus naar verwachting rond 11:00 uur. De route is dit keer de “oude” route, via de Postbaan naar het rustaltaar en vandaar via de Brusselseweg, Papyrussingel en Van Akenweg terug naar de kerk. De parochie beschikt over voldoende mooie beelden en andere attributen om een sfeervolle processie te vormen, echter dat gaat alleen maar als er zijn ook mensen zijn die dat allemaal dragen. Natuurlijk zijn ook mensen die niet kunnen of willen dragen, van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Processie. Om te bepalen of er voldoende dragers beschikbaar zijn, vragen wij u zich vooraf aan te melden via no.tillie@live.nl.

Verder vragen wij bewoners langs de route om hun auto tijdelijk op de oprit of elders te parkeren, zo mogelijk te vlaggen en een passende versiering neer te zetten. Denk daarbij aan een religieus beeld, bloemen, kaarsen op een plek vanaf de straat zichtbaar.

Het processie comité dankt u hartelijk voor uw medewerking.